Hombli Smart Radiator Starter Kit XL

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Navstar B.V.

Bespaar geld met slimme radiatorknoppen.
Met de slimme radiatorknoppen van Hombli kun je de temperatuur per ruimte aanpassen. Hierdoor hoef je niet meer jouw hele huis te verwarmen, maar alleen de ruimtes waar je aanwezig bent. Met de handige weekplanning kom je altijd thuis in een comfortabel huis en stook je nooit onnodig.

Door alle slimme energiebesparende functies van deze radiatorknop bespaar je tot wel 30% op jouw stookkosten. Voor een gemiddeld Nederlands huishouden komt dit neer op een terugverdientijd van 1 tot 3 maanden en daarna begint het besparen echt!

Alle details:

Slimme weekplanning
Kom altijd thuis in een comfortabel warm huis door de handige weekplanning. Hier stel je eenvoudig in per kamer op welke tijdstippen de temperatuur omhoog of omlaag moet. Deze instellingen kun je eenvoudig voor meerdere dagen aanpassen. Ga je tijdelijk weg? Zet de thermostaatknop dan op afwezig zodat de temperatuur laag blijft.

Ideaal voor stadsverwarming of blokverwarming
Maakt jouw huis of bedrijfsruimte gebruik van stads- of blokverwarming? Dan kun je met deze slimme radiatorknoppen eenvoudig de temperatuur instellen zonder handmatig de knoppen open en dicht te hoeven draaien. De slimme radiatorknoppen zijn ook handig in combinatie met een eigen centrale verwarming met (slimme) thermostaat zodat je de temperatuur per ruimte kan aanpassen.

Open raam detectie
De radiatorknop detecteert automatisch als de temperatuur ineens hard daalt door een open raam of deur, en stopt dan tijdelijk met verwarmen om energieverspilling te voorkomen. Deze functie kun je gratis activeren in de app, en automatisch geld besparen op jouw stookkosten.

Inzicht in jouw verbruik
In de app kun je in een overzichtelijke grafiek bekijken wat de ingestelde en werkelijke temperatuur in jouw huis is. Hier kun je ook nauwkeurig per uur zien hoeveel minuten de verwarming heeft aangestaan. Zo weet je exact wanneer je onnodig aan het stoken bent en hoeveel je bespaard als je de temperatuur lager zet. Ook kun je per dag, week, maand zien hoeveel de verwarming in totaal heeft aangestaan, hiermee heb je direct inzicht in het totale verbruik van jouw verwarming.

Lange batterijduur
Door de Bluetooth Low Energy technologie gaan de twee meegeleverde AA-batterijen tot wel anderhalf jaar mee. Doordat de radiatorknoppen via de Hombli Bluetooth Bridge aan het internet zijn verbonden kun je ze altijd en overal via de Hombli app aansturen.

Regel alles in één handige app
Alle apparaten van Hombli kun je toevoegen in één handige app, hierdoor kunnen ze slim samenwerken. Zet bijvoorbeeld met een Geofencing scenario automatisch de verwarming lager, Hombli slimme verlichting uit en de Hombli Indoor en Outdoor beveiligingscamera aan, op het moment dat je jouw huis verlaat. Of plaats contactsensoren op een raam of deur en stel in dat de verwarming automatisch uitgaat als deze worden geopend.

Alle radiatoren tegelijk aansturen
Heb je meerdere radiatoren in een kamer? Dan kun je alle slimme radiatorknoppen hiervan eenvoudig koppelen. De instellingen zullen dan automatisch veranderen op alle gekoppelde radiator thermostaten. Dus als je op één radiatorknop de temperatuur verhoogt door aan de knop te draaien zal dit op alle gekoppelde knoppen worden aangepast.

“Hey Google, zet de temperatuur in de woonkamer lager”
Deze slimme radiatorthermostaat werkt naadloos samen met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri Shortcuts voor handsfree spraakbesturing. Gebruik je stem om de verwarming uit te schakelen wanneer je vroeg naar bed gaat en bespaar moeiteloos energie door je huis minder lang te verwarmen.

Modern en robuust design
De Hombli Slimme Radiatorthermostaat heeft een strak en compact ontwerp, zodat hij in elk interieur past, zelfs in kleine ruimtes. De behuizing heeft een metalen bevestigingsring voor een extra sterke installatie. Je kunt de temperatuur regelen via de app, of door aan de knop op de radiator thermostaat te draaien. Het duidelijke display toont de temperatuur nadat je deze hebt gewijzigd of wanneer je op de knop drukt.

Eenvoudige installatie
Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat. Schroef eenvoudig de bevestiging van uw huidige thermostaatknop los, extra adapters voor Danfoss, Caleffi, Giacomini kranen worden meegeleverd die compatibel zijn met de meeste radiator types. Kijk of jouw radiator geschikt is op: hombli.com/adapter

Bescherm de radiatoren tegen kalkaanslag
Als de radiator een lange tijd uit staat, kan er zich aanslag en kalk ophopen aan de binnenkant van de leidingen en in de radiator. Hierdoor wordt de radiator na verloop van tijd minder efficiënt. De Slimme Radiator heeft een ingebouwde functie om dit te voorkomen. Hij opent automatisch elke twee weken de kraan gedurende 30 seconden. Hierdoor zorg je tijdens de zomer dat de radiator nog optimaal werkt zodra de winter aanbreekt.

Wat zit er in het pakket?

5x Hombli Smart Radiator Thermostat

1x Hombli Smart Bluetooth Bridge USB

1x USB-Kabel

2x Danfoss adapter (Ø 23 mm)

2x Caleffi adapter (Ø 21 mm

2x Giacomini adapter (Ø 22 mm)

4x AA-batterij

1x Handleiding

*Energy IQ is beschikbaar als je cv-ketel rechtstreeks is aangesloten op een Slimme Thermostaat en niet meer dan één verwarmingscircuit regelt.

**Bespaar of je geld terug: Energiebesparingsgarantie de voorwaarden vindt je hier.

Toon meer

De installatie instructie vind je hier.

Toon meer

Lange batterijlevensduur: AA-batterijen gaan tot anderhalf jaar mee dankzij Bluetooth Low Energy-technologie.

Kinderslot: Vergrendel de thermostaatknop om ongewenste wijzigingen te voorkomen en volg je schema.

Thermostaatknop:

* 5-30 °C

* 0,5 °C stappen

* LED Display

* 94x55x55mm

* Fitting M30x1,5mm

* Geschikt voor vrijwel alle radiatoren met thermostaatknop. Controleren? Kijk hier: www.hombli.com/adapter

* 1,5 jaar batterijduur (2x AA meegeleverd)

* Werkt via Bluetooth (bereik <10m)

* Bedieining via Hombli app

* Open-raam detectie

* Bescherming tegen ketelsteen

* Werkt met Google Assistant, Amazon Alexa, Siri Shortcuts

Bluetooth bridge:

* 65x65x14,5mm

* Bluetooth

* Wifi 2,4 GHz

* Micro USB 5V

Toon meer

Verzending:

  • Gratis verzending*
  • Thuisbezorgd binnen 2-3 werkdagen
  • Je ontvangt de dag na jouw bestelling een Track & Trace code

Retourneren:

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst
  • Stuur een email naar support@hombli.com, dan wordt er indien het product daadwerkelijk defect is een retour nummer gegeven waarna het product retour gestuurd kan worden

Annuleren:

Als je een order wilt annuleren stuur dan een mail naar : support@hombli.com met vermelding van je bestelnummer

Productvragen: Als je vragen hebt over het producten kijk dan even op https:// support.hombli.com/kb/nl en anders mailen naar support@hombli.com.

* Gratis thuisbezorging geldt alleen voor bezorging binnen Nederland. Bezorgen buiten Nederland is niet mogelijk

Toon meer

Vind hier alle veelgestelde vragen

Toon meer

Dit vind je misschien ook leuk

Hombli smart IR Panel Heater 350W – Nu met €70 korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Hombli smart IR Panel Heater 350W

Voor een duurzaam huis
109. 00
HOMBLI Smart Plugs – Nu met €35 korting | Albert Heijn
Bonusklappers

HOMBLI Smart Plugs 2 + 1

Voor een duurzaam huis
34. 00
Hombli smart Radiator starter kit  – Nu met €90,- korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Hombli Smart Radiator Starter Kit

Voor een duurzaam huis
89. 00