Hombli smart IR Panel Heater 350W

Helaas, uitverkocht
Kies het aantal smart panelen
Huidige selectie

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Navstar B.V.

Breng gemakkelijk je stookkosten omlaag door enkel de nodige ruimtes in huis te verwarmen met de stijlvolle Hombli Smart IR Panel Heater. Via de Hombli app kunnen gemakkelijk tijdschema’s ingesteld worden en controleer je vanaf elke locatie de temperatuur van de verschillende ruimtes in huis. Dankzij het tijdloze ontwerp is de Panel Heater gemakkelijk toe te voegen aan elk interieur

Slim besparen op stookkosten

Met de Hombli Smart IR Panel Heater verwarm je moeiteloos elke gewenste ruimte in huis, zonder gebruik te maken van het centrale verwarmingssysteem. De Panel Heater geeft directe warmte af, waardoor je gemakkelijk en efficiënt elk gewenst gedeelte in het huis individueel kunt verwarmen. Kies de perfecte temperatuur voor een grotere ruimte zoals de woonkamer en bespaar moeiteloos op energieverbruik in de ruimtes die je op dat moment niet gebruikt, door deze niet te verwarmen. Door gebruik van de Smart IR Panel Heater is gebruik van de centrale verwarming overbodig, waardoor je gemakkelijk jouw stookkosten omlaag brengt. Breng niet alleen de kosten omlaag, maar maak ook duurzaam gebruik van je energie. Door bijvoorbeeld de energie die je wint met de zonnepanelen op je dak te gebruiken voor het individueel verwarmen van de verschillende ruimtes in je huis met de Panel Heater.

Veilig en betrouwbaar

De Smart IR Panel Heater is geschikt voor elk huis en elke gezinssamenstelling. Dankzij het gezinsvriendelijke kinderslot kan het hele gezin veilig omringd worden met de Panel Heater, inclusief kinderen en huisdieren. Geen losse onderdelen die rondslingeren en een nano carbon verwarmingselement dat jaren mee zal gaan. De Smart IR Panel Heater maakt gebruik van overheat protection, wat het nog veiliger in gebruik maakt.

Open-raam detectie

De Smart IR Panel Heater maakt gebruik van open-raam detectie, die de heater uitschakelt wanneer er koude lucht door een open deur of raam gedetecteerd wordt en waardoor kostbare warmte niet verloren gaat.

Eenvoudige plaatsing tegen de muur of op de vloer

Of het nou een slaapkamer, een grote woonkamer, de zolder of een home office is: de Smart IR Panel Heater is gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte. De meegeleverde onderdelen maken het mogelijk om de heater gemakkelijk tegen een muur te bevestigen of op de vloer te plaatsen. De Panel Heater is verkrijgbaar in twee formaten en vermogens, zodat je dit perfect af kunt stemmen op de verschillende ruimtes in huis. De 350W straalt directe warmte uit binnen een verwarmingsgebied van 5-10m² en de 700W heeft een verwarmingsgebied van 10-20m².

Tijdloos design

Het strakke en tijdloze design van de Smart IR Panel Heater past bij elk interieur, waardoor je de Panel Heater gemakkelijk toevoegt aan elke gewenste ruimte in huis.

Gemakkelijk instellen en plannen in de gebruiksvriendelijke Hombli app

De Smart IR Panel Heater is gemakkelijk te installeren door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken en de aan-/uit knop in te drukken. Nadat de Panel Heater verbonden is met het Wifi netwerk, is de heater gemakkelijk toe te voegen in de Hombli app. In de app kunnen gemakkelijk verschillende slimme schema’s ingesteld worden voor elke ruimte waarin een Panel Heater geplaatst is. Daarnaast kan je vanaf elke locatie een ruimte in huis verwarmen door de heater te activeren in de Hombli app. Vergeten of de Panel Heater is uitgeschakeld? Controleer het gemakkelijk in de Hombli app en schakel de Panel Heater uit vanaf elke locatie.

Inzicht in je energie verbruik

De Hombli app toont ook een verbruiksoverzicht dat specifiek inzicht geeft in het energieverbruik met de Smart Panel Heater en je slimme schema's over de afgelopen periode. Meer weten? Lees onze stap-voor-stap gids.

Controleer met slimme spraakassistenten

De Smart IR Heat Panel is compatible met Amazon Alexa en Google Assistant. Zo activeer je moeiteloos de Panel Heater in elke gewenste ruimte wanneer je thuis bent.

Onderdeel van de uitgebreide Hombli familie

De Hombli Smart IR Panel Heater is een van de vele Hombli smart home producten die je gemakkelijk kunt combineren en bedienen in de Hombli App. Combineer bijvoorbeeld meerdere Panel Heaters in verschillende ruimtes in huis met een slim schema in de Hombli app.

What’s in the box?

1. Hombli Smart IR Panel Heater

2. 2x Poten + schroeven (M8x12mm)

3. 2x Veiligheids vilt

4. Installatie sjabloon

5. 4x Schroeven (M5x60mm)

6. 4x Plug

Toon meer

 • 350 Watt
 • Wit
 • Verwarmingsgebied 5-10 m2
 • Nano Carbon Crystal Infrared Technology
 • Oververhittingsbeveiliging
 • Muurbevestiging en los-staand
 • Kinderbeveiliging
 • Open-raam detectie
 • 60x60x5cm
 • 5,52 kg
 • Bediening Hombli app
 • Wifi 2.4 GHz
Toon meer

Verzending:

 • Gratis verzending*
 • Thuisbezorgd binnen 2-3 werkdagen
 • Je ontvangt de dag na jouw bestelling een Track & Trace code

Retourneren:

 • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst
 • Stuur een email naar support@hombli.com, dan wordt er indien het product daadwerkelijk defect is een retour nummer gegeven waarna het product retour gestuurd kan worden

Annuleren:

Als je een order wilt annuleren stuur dan een mail naar : support@hombli.com met vermelding van je bestelnummer

Productvragen: Als je vragen hebt over het producten kijk dan even op https:// support.hombli.com/kb/nl en anders mailen naar support@hombli.com.

* Gratis thuisbezorging geldt alleen voor bezorging binnen Nederland. Bezorgen buiten Nederland is niet mogelijk

Toon meer

Vind hier alle veelgestelde vragen

Toon meer

Dit vind je misschien ook leuk

HOMBLI Smart Plugs – Nu met €35 korting | Albert Heijn
Bonusklappers

HOMBLI Smart Plugs 2 + 1

Voor een duurzaam huis
34. 00
Hombli smart Radiator starter kit – Nu met €90,- korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Hombli Smart Radiator Starter Kit

Voor een duurzaam huis
89. 00
Hombli smart radiator starter kit Xl– Nu met €190 korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Hombli Smart Radiator Starter Kit XL

Geschikt voor alle type cv-ketels
199. 00
Hombli smart Radiator Uitbreiding – Nu met €10,- korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Hombli Smart Radiator Uitbreiding

Voor een duurzaam huis
59. 00