Ninja Blender & Soupmaker

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Elmarc B.V.

2-in-1 Blender en Soepmaker

Met deze Ninja Blender koop je eigenlijk twee apparaten in één. De blender beschikt namelijk over een ingebouwd kookelement van 700 Watt, waardoor je hiermee, naast koude drankjes, snel en gemakkelijk heerlijke warme gerechten, soepen en sauzen klaar kunt maken. Zo gebruik je deze handige blender en soepmaker niet alleen voor een lekkere smoothie bij het ontbijt en de lunch, maar ook voor een lekkere tomatensoep bij het avondeten.

Kook snel heerlijke soepen

Een perfecte, verse soep maken ging nog nooit zo snel met deze Ninja Soepmaker. Voeg alle gewenste ingrediënten toe in de blenderkan, selecteer het juiste programma, en wacht tot je vers bereide groentesoep of pastasaus klaar is. Jij hoeft dus echt alleen de ingrediënten toe te voegen; de soepmaker voert het hele proces verder uit, inclusief het fijn snijden en malen van groenten en noten. De Auto-Stir zorgt ervoor dat alle koude en warme ingrediënten gelijkmatig gekookt worden, zonder dat deze aan de wand blijven kleven. Zo geniet jij binnen 20 tot 30 minuten van de lekkerste en gezondste soepen en sauzen.

Mix gemakkelijk koude drankjes

Behalve warme mixen, kun je met deze blender natuurlijk ook gewoon helpen met het bereiden van koude drankjes en desserts. De blender mixt alle soorten ingrediënten, en maakt zo heerlijke, koude smoothies, milkshakes, cocktails en zelfs ijscrushes voor je klaar. Uiteraard zijn deze koude drankjes nóg sneller klaar dan de soepen en sauzen, aangezien ze niet verwarmd hoeven te worden. Zo kan jij in de vroege ochtend meteen genieten van een lekkere smoothie bij het onbijt.

Auto-iQ Technologie voor perfecte resultaten

De blender heeft 10 zogenaamde Auto-IQ instellingen , met automatisch ingestelde en op maat gemaakte temperaturen en manieren van mixen, waardoor je zelf alleen hoeft na te denken over de ingrediënten die je wilt gebruiken. Voor de blenderfunctie van de Blender en Soepmaker zijn dit Smoothie, Frozen drink, Dessert en Milkshake, waarbij uit de naam al blijkt wat je er het beste mee klaar kunt maken. Voor de soepmaker-functie kun je kiezen uit Smooth soup, Chunky soup, Jam en Sauce. Bovendien heeft de Soepmaker twee Auto-iQ instellingen voor het voorbereiden van je soep: Chop en Sauté.

Eenvoudig gebruik

Door een Auto-iQ programma in te stellen, hoef je zelf dus helemaal niet meer om te kijken naar de rest van de instellingen op het apparaat. De Ninja Blender en Soepmaker doet de rest van het werk voor je! Echter kun je het apparaat uiteraard ook handmatig naar wens instellen wanneer je je creativiteit wilt uiten. Hierbij kun je kiezen uit ‘blenden’ en ‘koken’, en zijn er drie verschillende snelheden (low, med, high) en een pulse-functie te selecteren om je soep of drankje te bereiden. De blender heeft bovendien een ingebouwde timer die tot één uur gezet kan worden.

Warmhoudfunctie

Nadat je jouw verse soep hebt bereid, kun je deze warmhouden met de speciale Keep Warm-functie van de soepmaker. Hierdoor hoef je deze niet opnieuw te verhitten wanneer je een extra bakje soep of bord met pasta wilt, en is de soep en saus nog heerlijk warm voor eventuele laatkomers.

Zelfreinigende soepmaker

Om het schoonmaken van de blender makkelijk te maken, beschikt de blender over een Self Clean-functie, welke de kan met één druk op de knop automatisch schoonmaakt. Schoonmaken kan dus niet makkelijker! Ook zorgt deze goede schoonmaakfunctie ervoor dat de smaak van het vorige gerecht niet overgebracht wordt naar je volgende creatie. Om het schoonmaken nóg eenvoudiger te maken, kunnen onderdelen van de blender ook in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Krachtige mixtechnieken

De Ninja blender kan zachte en harde ingrediënten mixen tot de gewenste textuur. Deze ingrediënten mogen van tevoren zowel warm als koud zijn, en worden enorm snel en eenvoudig gemixt met de door Ninja speciaal ontworpen High Speed Crushing Blade, die razendsnel door alle ingrediënten heen hakt. De blender heeft daarnaast een motor van maar liefst 1000 watt. Dit maakt de blender geschikt voor het mixen onder andere fruit, groente, noten, zaden en zelfs ijs!

Handig design

De blender beschikt over een grote kan van maar liefst 1,7 liter, waardoor je soep of smoothies in één keer voor heel het huishouden kan bereiden. Door de maatverdeling op de blenderkan kun je precies zien hoeveel je van ieder ingrediënt toevoegt. Ook heeft de blender een spatvrij deksel met daarin een vultrechter, waardoor je tijdens het mixen ingrediënten toe kunt voegen. De blender en soepmaker is gemakkelijk te bedienen door het duidelijke bedieningspaneel met digitaal display.

Toon meer
  • 2-in-1 Blender en Soepmaker
  • Gelijkmatig koken – Ingebouwd kookelement en automatische roerfunctie
  • Automatisch instellen – 10 Auto-iQ settings, 3 snelheden en pulse-functie
  • Krachtig mixen – 1000W motor en scherpe snijmessen
  • Zelfreinigende functie - Eenvoudig schoon te maken
  • Warmhoudfunctie – Altijd een heerlijk warme soep
  • Timer – Stel precies in hoe lang de blender erover doet
  • Grote blenderkan – 1,7 liter voor een grote hoeveelheid smoothie of soep
Toon meer

Gratis thuisbezorgd in 1-3 werdagen.

Retourneren kan kosteloos binnen 30 dagen.
 

Toon meer

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Toon meer

Dit vind je misschien ook leuk

Nicer Dicer – Nu met €40 korting | Albert Heijn
Bonusklappers

Nicer Dicer Plus 13-delig

Innovatief hak- en snijapparaat
39. 00